Jake

NZCH DKCH GERCH

Kerrybrent Heart With Soul

Jake

Jake kom til Danmark 2 år gammel i 2008. Han er en højt præmieret hanhund fra New Zealand. Han er en 52 cm høj velbygget sort/hvid New Zealansk Champion hanhund, han er genetisk fri for alt, som der kan DNA testes for, tillige har han også et fantastisk temperament, og hans bevægelser er et kapitel for sig selv. Han har hvalpe på New Zealand og i Danmark, hvor nogen af dem er rød/hvide, så denne farve bærer han helt sikkert på, og der er ca. 50 % chance for, at han bærer på det brun/hvide farve gen. Det har siden Jake var 6 måneder gammel, været planen at han skulle til Danmark, en stor tak til Toni Smilie-Baker for, at han måtte komme.
På hans første 3 udstillinger i Danmark vandt han Certifikatet på alle 3, og er nu også Dansk Champion, derudover er det blevet til foreløbig et CACIB og Bedst I Racen. Han har også været i Tyskland 5 gange med, alle 5 gange har han fået certifikat, så nu er han også Tysk Champion.

Stamtavle - Flere billeder

Født 04.03.2006 - Jake havde sin sidste dag 15.06.2015

Hans hofter er A - B på FCI skalaen og 1-3 på den Australske skala = FRI.
Hans albuer er 0 - 0, som er det bedst mulige.

Jake er DNA testet Fri (normal) for TNS, (som begge hans forældre er det).
Jake er DNA testet Fri (normal) for CEA/CH.
Jake's forældre er DNA testet Fri (normal) for CL/ Storage Disease, så han er genetisk fri for dette.
Jake er DNA testet Fri (normal) for MDR1 defekt - Genotyp N/N (+/+).
Jake er øjentestet fri for Glaucom (Gonioscopi).
Jake er øjentestet fri - senest 14.05.2012.

Jake er foreløbig far til 2 International Champions, 3 udstillings Champions, 1 Rally Champion og lydigheds præmieret afkom.

Jake lever ikke længere.