Sam

NZCH DKCH DKKV05

Kerrybrent Sams The Man

Ax

Sam er en Best In Show vindende han, som ankom til Danmark 4 år gammel fra New Zealand i slutningen af 2004. Han er en 51,5 cm høj velbygget sort/hvid New Zealansk og Dansk Champion hanhund, med et fantastisk temperament, og hans bevægelser er ganske simpelthen utrolige.
Han har lavet noget rigtigt godt afkom på New Zealand, i Danmark og i Tyskland. Vi har trænet ham på får, hvor han virkelig har evner,og så udstiller vi ham - man må sige at det går rigtigt godt, med flere Bedst I Racen som resultat, og han er nu også blevet DKK Racevinder 2005.
Tak til Toni Smilie-Baker for at Sam måtte komme til Danmark.
Sam er øjentestet fri som hvalp (hele kuldet var fri) og han er blevet øjentestet igen som voksen i August 2006 også fri. Hans hofter er A - B på FCI skalaen og 0-4 på den Australske skala = FRI. Hans albuer er 0- 0, som er det bedst mulige. Både hofter og albuer er først checket da han var 4 år, så det er meget fine sundheds resultater.

Sam er øjentestet fri - senest 14.08.2007, og øjentestet fri som hvalp.

Alle hvalpe kuld efter Sam er blevet øjentestet - alle fri.(Danmark/Tyskland/New Zealand)

Flere af Sam's afkom er blevet Champions, bl.a. New Zealandske Champions, og foreløbig 2 Danske Champions, 1 Dansk Klub Champion, 2 Tyske Champions, 1 Tysk Junior Champion, og 1 Dansk Lydigheds Champion, 1 Dansk Rally Lydigheds Champion , fra hans første Gawain kuld i Danmark. Han er også far til Årets Tæve 2007 og Årets Hvalp 2007.

Sam ejes nu af Susanne Petersen i Glostrup, og bruges ikke i avl længere.

Stamtavle - Flere Billeder

Sam er DNA testet Fri (normal) for CL/ Storage Disease.
Sam er DNA testet Fri (normal) for TNS.
Sam er DNA testet som bærer af CEA/CH.