Yasmin

DKCH DKLPCH NORV04 NOJV04 LP1 LP2 LP3

Gawain's Rum & Coke

Dalie

Yasmin er den hvalp, som vi har beholdt efter Kenzo og Chica. Hun er en frisk og livlig hund med et fantastisk temperament, tillige er hun meget kontaktsyg. Hun har trænet lydighed med Dina og er blevet Dansk Lydigheds Champion kun 20 måneder gammel, og skal nu igang for alvor med at træne på får med Morten. Hun har allerede nu en flot udstillings karriere med og er blivet Dansk Champion, Nordisk Vinder og Nordisk Junior Vinder, og som hvalp Best In Show Hvalp 1 og Best In Show Hvalp 2 på nogle af hendes første udstillinger. På hendes første voksen udstilling fik hun Certifikat, blev Bedst i Modsat. Hun er er efterfølgende blevet Bedst I Racen flere gange og har vundet en hel del Certifikater. Hun bestod LP1 og LP2 med 1 præmie kun 15 måneder gammel - med bare en uges mellemrum og LP3 kun 18 måneder gammel, og 20 måneder gammel blev hun Dansk Lydigheds Champion.

Hendes HD resultat er A - A (som begge hendes forældre) og albue resultat er 0 - 0 (som begge hendes forældre), bedre kan ikke fås.

Yasmin er mor til 2 Internationale Champion's, 2 Danske Champion's, en Dansk Lydigheds Champion, Årets Rally Begynder 2013, en Bedst I Gruppen vindende datter, Årets udstillings tæve 2008, Årets Hvalp 2007, Årets Baby 2006, Årets Hvalp 2006 nr. 2 og til en af vores BEST IN SHOW vindende hvalpe.

Yasmin lever desværre ikke længere.


Stamtavle - Flere billeder

Yasmin er DNA testet Fri (normal) for CEA/CH.
Yasmin er DNA testet Fri (normal) for CL/ Storage Disease.
Yasmin er DNA testet Fri (normal) for TNS.
Yasmin er DNA testet Fri (normal) for MDR1 defekt - Genotyp N/N (+/+).
Yasmin er øjentestet fri for Glaucom (Gonioscopi).
Yasmin er øjentestet fri - senest 11.08.2009, og øjentestet fri som hvalp.